مگر میشود یک کمپین تبلیغاتی، برنامه بازاریابی و یا برنامه برندسازی را بدون خلاقیت پیش برد. ما در این بخش با نوآوری در این مسیر سخت ایده پردازی، تولید خلاقیت مینماییم.که هدف تکراری نبودن ،کارا بودن میباشد.
مهمترین اتفاق در هر کمپینی ایجاد یک مفهوم اصلی تاثیرگذار به عنوان هسته مرکزی پیام میباشد.تا کلیه طرحها حول محور آن شکل گیرد. رسیدن به مفهوم اصلی و تاثیر گذار کار سادهای نیست ،نیازمند تحقیق، ایده پردازی، جلسات متعدد طوفان ذهنی و بررسی و تحلیلی رقبا و بازار است. به جرات میتوان گفت که این مفهوم (کانسپت) است که هویت یک برند را شکل و آنرا در ذهن مخاطبان ثبت و تقویت میکند.
اصل خلاقیت: خلاقیت عبارت است از ایجاد آنچه قبلاً وجود نداشته است. خلاقیت مستلزم خلق اندیشههای جدید و کاربردی کردن افکار نو و تازه است. برای اینکه تمایز ایجاد کنیم باید خلاقیت داشته باشیم.
جهش خلاق : به حرکت از سوی استراتژی پیام و تبدیل به ایده خلاق و هیجان انگیز برای جذب مشتریان گفته میشود.
وقتی استراتژی پیام تدوین گردید، تیمی بنام تیم خلاق باید روی پیام کار کند و آن را از زبان کسب و کار به ایده خلاقانه تبدیل کند.
افرادی که در تیمهای خلاق فعال هستند، افراد خاصی محسوب میشوند و تعدادشان در دنیا بسیار کم است. افرادی که از خلاقیت فوق العادهای برخوردار هستند و میتوانند فروش شرکتها را چندین برابر کنند. از این رو افراد گرانی به حساب میآیند. هر چقدر محصول برای مشتریان خسته کنندهتر به نظر بیاید، آنها بهتر میتوانند هنرشان را نشان دهند زیرا بسیار خلاق، چالش پذیر و ریسک پذیر هستند.
به عنوان مثال، صنایع شیر کالیفرنیا به منظور بالا بردن مصرف شیر، تصمیم گرفت که یک کمپین تبلیغاتی اجرا کند. این ایده، ایده خسته کننده ای به نظر می آمد از این رو کمپینی به نام "GotMilk"به راه انداختند و از افراد مشهور آمریکا در حالی که خط شیر به دور لبانشان نقش بسته بود، عکس گرفتند و زیر عکس ها نوشتند که این افراد به این دلیل از زیبایی اندام و سلامت خوبی برخوردار هستند که روزی دو تا سه لیوان شیر مصرف میکنند. این کمپین در واقع یکی از موفقترین کمپینهای تبلیغاتی دنیا بوده است. یکی از دلایل موفقیت این کمپین، مرتبط کردن مصرف شیر به زیبایی اندام و هیکل بود، چرا که این موضوع برای مردم بسیار با اهمیت میباشد.