نمایشگاه هگزمشاوره حضور در نمایشگاه 
نمایشگاه پدیده و رویدادی چند بعدی است که تاریخی شش هزار ساله دارد. برخورد عرضه و تقاضا نقطه تشکیل نمایشگاه‌ها است و در واقع یکی از مهم‌ترین دستاوردهای نمایشگاه‌ها تشکیل «بازار» است. نمایشگاه محل ارائه کالا و خدمات، محل عقد قراردادها، محل مذاکره‌های تجاری، محل مشاهده، انتخاب و خرید کالا، فضایی برای ارائه نوآوری‌های شرکت‌ها، محل یادگیری، آشنایی با آیین‌ها و مراسم‌ها، رسیدن به ایده‌ها و اندیشه‌های جدید، محل برقراری روابط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری، علمی، آشنایی با علوم و فنون و دانش فنی و فناوری، محل انجام تبلیغات، محل پخش انتشارات، محل ارائه خدمات فنی، مهندسی و بازرگانی و مکانی برای بسیاری از فعالیت‌های مفید و مؤثر اقتصادی و تجاری است.
نمایشگاه یک فرصت ویژه با ابعاد مختلف است که شرکت‌ها و سازمان‌ها با شناخت دقیق ویژگی‌های هر نمایشگاه و انتخاب و تصمیم به حضور و حضور دقیق و فعالانه می‌توانند بهره برداری‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلفی مانند برندسازی، اطلاع رسانی و بازاریابی داشته باشند. در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف به طور معمول بخش‌های روابط عمومی، بازاریابی و فروش ارتباط بیشتر و نزدیک‌تری با مسائل نمایشگاهی دارند و مدیریت امور نمایشگاهی سازمان بر عهده این واحدها است.

انواع نمایشگاه:
نمایشگاه‌های عمومی بازرگانی / نمایشگاه‌‌های تخصصی-تجاری / نمایشگاه‌‌های اختصاصی و انفرادی / نمایشگاه‌های غیر بازرگانی /نمایشگاه‌‌های عرضه مستقیم کالا / نمایشگاه‌‌های عمومی / نمایشگاه‌‌های مجازی / نمایشگاه‌‌های ترکیبی
ده دلیل برای مشارکت در نمایشگاه : ۱- ملاقات با هزاران خریدار و تهیه یک بانک اطلاعات با ارزش ۲- ایجاد ارتباط مستقیم با مشتریان ٣- نمایش دامنه‌ای کامل از محصولات به شکلی واقعی و نه در قالب کاتالوگ ۴- به کارگیری پنج حس خریدار برای درک کامل محصول ۵- کسب بازتاب فوری از دامنه محصولات خود ۶- غلبه بر مخالفت‌ها و تسریع فرایند خرید فروش محصول در نمایشگاه ۸- ارتقاء وجهه خود در صنعت و ارزش افزوده برای نشان تجاری ۹- تعیین نمایندگان و توزیع کنندگان جدید برای محصولات خود ۱۰- اقدام به تولید محصول جدید و جلب توجه رسانه‌ها

غرفه‌های نمایشگاهی
شناخت انواع غرفه‌ها، از نظر جلب توجه بازدید کنندگان، تناسب ابعاد غرفه با کالاها، تابلوها و دستگاه‌های مورد نمایش، طول اضلاع، عمق و پهنای غرفه بسیار مهم و ضروری است. انواع غرفه‌ها هر کدام دارای خوبی‌ها و بدی‌هایی هستند.
انواع غرفه: انواع مختلف غرفه تحت تأثیر نوع جانمایی و دسترسی به راهروها قرار می گیرند. چهار نوع غرفه اصلی وجود دارد:
غرفه ردیفی
غرفه گوشه‌ای
غرفه انتهایی
غرفه بلوکی یا جزیره‌ای

TOP طراحی و اجرا توسط شرکت هگز انجام گردیده و کلیه حقوق آن محفوظ می باشد.